Salahkan diri sendiri itu yang terbaik.

Share

Hari ini ( Jumaat ) 21 November 2014, aku dijadualkan terbang ke Kota Kinabalu menaiki Malindo Air jam 1730pm.

Entah apa yang bermain difikiran, sampai aku tersilap set kat kepala hotak aku flight aku jam 8.25 malam.

Boleh pula aku set dengan bini minta hantar ke airport jam 5 petang.

Rupanya 8.25 malam tu ada lah waktu aku balik dari KK ke KL Ahad nanti.

Inilah akibat tak fokus, cuai, tak double cek tiket dan sewaktu dengannya.

Sebagai akibat, terpaksalah melayang RM800++ beli tiket baru di kaunter.

Korang yang baca post ini mungkin nak tergelak dan senyum sinis. Ye lah geng, aku dengan flight ni dah macam naik kereta je. Tapi masih boleh silap tengok tiket.

Inilah kehidupan. Kita cuai sikit, melayanglah wang ringgit.

Kadang kita tak sedar itu kecuaian kita. Hobi kita dok tuding jari kat muka orang lain. Cari salah cari salah.

At last padan muka aku. Huarghhahahaha.

– MY –
www.MasterYus.com

image

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.