Pelancaran Sistem Affiliate SeminarTuisyen.Com

Share

Setelah lama merancang akhirnya hari ini menjadi sejarah apabila saya dengan rasminya melancarkan Program Affiliate SeminarTuisyen.Com. Selama ini saya hanya melakukan ‘One Man Show’ untuk memperkenalkan dan mempromosikan Seminar Hebat saya iaitu tak lain dan tak bukan SeminarTuisyen.Com.

Kenapa baru hari ini saya membuka peluang untuk anda menjana pendapatan melalui Program Affiliate? Sedangkan SeminarTuisyen.Com telah diwujudkan sejak tahun 2007 lagi. Anda boleh lihat disini. Wahai kawan ku sekalian, inilah strategi utuh saya yang tak perlu saya beritahu anda. Namun begitu dengan peluang dan ruang yang saya telah buka ini sebenarnya telah memberikan faedah untuk anda menjana pendapatan sampingan tanpa mengeluarkan apa-apa modal.

Ya kawan, Program Affiliate SeminarTuisyen.Com tidak memerlukan anda membayar sesen pun. Tetapi saya yang akan membayar anda. Namun begitu terdapat beberapa syarat yang telah saya tetapkan untuk anda. Berikut adalah:

  1. Anda dilarang sama sekali melakukan SPAM ke emel orang lain dengan sewenang-wenangnya.
  2. Lakukan program affiliate ini dengan beretika iaitu dilarang sama sekali melakukan penipuan. Saya boleh mengesan IP (Internet Protocol) komputer/laptop anda.
  3. Boleh letakkan, sebarkan ID dan banner affiliate anda di Blog, forum dan sebagainya.
  4. Komisyen penuh akan saya bayar kepada anda selepas sahaja SeminarTuisyen.Com berlangsung.
  5. Anda boleh berikan Bonus Tambahan kepada prospek/bakal peserta sebagai kreativiti anda melakukan pemasaran. Bahan-bahan promosi telah saya sediakan diruangan affiliate.

Sempena pertama kali pelancaran Program Affiliate SeminarTuisyen.Com ini, saya berbesar hati untuk memberikan beberapa Hadiah Istimewa kepada 5 orang Top Affiliate, iaitu:

  1. Tempat Pertama : Wang Tunai RM200 + Buku BMCTB Bagaimana Menjadi Cikgu Tuisyen Berjaya+ Komisyen Affiliate
  2. Tempat kedua : Wang Tunai RM150 + Buku BMCTB + Komisyen Affiliate
  3. Tempat Ketiga : RM100 + Buku BMCTB + Komisyen Affiliate
  4. Tempat Keempat : RM50 + Buku BMCTB + Komisyen Affiliate
  5. Tempat Kelima : Buku BMCTB + Komisyen Affiliate

Andaikan anda mendapat Tempat Pertama dengan jumlah 5 orang penyertaan, maka anda bakal menerima RM 350 (komisyen 5 orang x RM70) + RM200 = RM 550 berserta buku yang berharga RM29.90 lagi. Wowowowwww…Boleh masuk SeminarTuisyen.Com free.

Jadi apa lagi kawan? Meh cuba power anda. Mana tau andalah yang bakal membawa pulang Tempat Pertama dalam cabaran ini. “Belum cuba belum tau”. Jangan lepaskan peluang yang telah terhidang didepan mata ini. Tugas anda hanya ‘memberitahu tentang Faedah SeminarTuisyen.Com kepada kenalan dan rakan-rakan anda sahaja‘. Jika mereka berminat untuk sertai SeminarTuisyen.Com, maka anda akan dapat komisyen sebanyak RM70/seorang daripada pendaftaran rakan anda tersebut. Amat mudah dan menyeronokkan dapat duit percuma!

Wahai kawanku! Kepada anda yang sedang excited sekarang, daftarkan diri anda sekarang di sini :

http://www.seminartuisyen.com/affiliates/index.php

Saya sentiasa mendoakan semoga anda dapat merasai duit sampingan di Internet. Selamat Maju Jaya!

JOIN OUR NEWSLETTER
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Join over 3.000 visitors who are receiving our newsletter and learn how to optimize your blog for search engines, find free traffic, and monetize your website.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
Share

Related Posts

About The Author

15 Comments

Add Comment