Teknik Pemasaran FB Tanpa FBAds Gaya Master Yus

Share

>> AMARAN!! Ini khas untuk anda yang ada produk tapi ‘Tak Tahu’ guna FBAds dan ‘Nak Jimat’ 99% kos pemasaran. <<

Jangan buat FBAds tanpa ilmu. Buang masa buang duit beribu. Sedangkan anda dapat jimat beribu-ribu. Jika anda sanggup buang ego buang malu untuk datang berguru.

Anda nak buat jualan besar di FB tapi ;

1. Modal pemasaran ciput? (Maklumlah baru nak mula).

2. Langsung tak reti FBAds.
(Tahu guna FB biasa jer).

3. Tak reti langsung nak buat marketing kat FB.
(Main belasah jer).

TIGA MASALAH ni pasti ramai hadapi. Betul kan?

Meh tambah SATU lagi -> Tengok orang lain meniaga kat FB laku keras. Tapi korang punya produk suam-suam lembik jer.

Dah tak perlu runsing. Itu petanda kau kena belajar cara pemasaran yang betul. Belajar dari orang yang betul. Dan buat ikut kaedah yang betul.

Teknik promosi paling simple tanpa FBAds. Namun masih tetap power untuk buat jualan.

Cara dan stepnya ;

1. Create satu page khas untuk target market produk anda.
2. Kenalpasti rapat siapa bakal pelanggan anda.
3. Berikan info produk yang spesifik kepada bakal pelanggan anda.
4. Tanya bakal pelanggan anda apa mereka mahu.
5. Update info produk paling kurang sehari sekali.
6. Berikan link/cara mudah untuk pelanggan membeli.
7. Berikan bonus/diskaun kepada pembeli.
8. Berikan maklumat produk dengan tepat.
9. Follow up yang bertanya dan yang telah membeli.
10. Ulang sembilan step diatas hingga berjaya.

Nah, jangan cakap abam tak payung. Buat dulu 9 step diatas.

Jika tak boleh juga? Datang jumpa abam pada :

Tarikh  : Khamis 18 Ogos 2016.
Jam     : 8.30malam – 11malam.
Lokasi : Burger King, Extrem Park Seksyen 13 Shah Alam.
Mahar    : Hanya RM399 RM66 (seorang).
(Maybank 164258378946).

Selepas pembayaran RM66, whatsapp/smskan nama penuh, bukti bayaran dan KOD TANPA FBADS ke 0166332207.

Terhad : 5 orang sahaja!

Lepasni belum tentu abam buat lagi sesi macam ni. Saja nak test power share dengan korang ilmu FB yang tak ramai lagi explore. Ni kira korang sangat beruntung lah!

Adio$$$ amigo$$$…..

– MY –

image

image

image

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.