Kangen water free!

Share

*** Kangen Water ***

Malam tadi bila aku sampai rumah, abah datang bawa tong bebanyak angkut air ni. Aku memang niat nak pasang rumah mak abah aku.

Baru 4 bulan kami sekeluarga guna air kangen ni. Beberapa benda ‘pelik’ telah berlaku.

1. Sel kanser bini aku dah lenyap selepas kena ct scan, bone scan.

2. Resdung dia plak tetiba senyap. Makan sambal belacan selamba badak je. Migrain dia pun ada kurang.

3. Mak aku selalu ngadu sakit kaki, lenguh badan, sakit leher namun semua tu makin bagus. Dia makin cargas.

4. Kalau aku lunch/dinner kat luar then aku balas dengan air kangen, selang beberapa minit jika ke toilet bermakna makanan tu terlebih asid. Makan kat rumah ok je.

5. Masak nasi, mee goreng, lauk boleh tahan hingga esok (tak perlu panaskan, tak basi).

6. Buah epal tak jadi kuning dan salad tak layu bila tinggalkan sehari atas meja makan.

7. Aku selalu cepat penat. Tapi sekarang tidak lagi. Kemana sahaja aku dah tak kesah.

Alhamdulillah…. Alhamdulillah….

Aku niat nak bagi kekawan rasa air kangen ni. Aku tak jual. Just nak kasi korang rasa benda pelik ni.

Komen ‘Nak Rasa #AirKangen’.

Aku akan pm korang pertemuan rahsia untuk bagi air kangen ni.

#kangenwater
#airkangen

– Master Yus –

image

image

Share

Related Posts

About The Author

2 Comments

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.