Teknik Marketing Mudah Gaya Penganggur

Share

Anda ada produk yang bagus tapi kurang laris?

Anda ada produk yang menarik tapi pelanggan tak tertarik?

Anda ada servis kelas pertama tapi tiada pelanggan yang lama?

Aku dapat rasa perasaan korang bila berlaku tiga perkara utama diatas.

Dulu ramai yang tanya aku, apa teknik marketing yang aku gunakan. Ada juga yang tanya, apa rahsia marketing cara santai yang aku guna.

Hampir 10 tahun juga aku simpan semua ni. Sejak aku menganggur tahun 2005/06 dulu memang aku tak guna sangat cara agresif marketing.

Namun sampai hari ini produk dan servis yang aku ada masih mendapat permintaan yang tinggi dan laku keras.

Jadi aku rasa terpanggil nak reveal apa yang aku ada ni. Jika tak dapat membantu 100% pun, sekurang-kurangnya dapat membantu 50% meningkatkan jualan korang pun dah kira bagus kan.

Apa yang korang bakal diajar ;

1. Cara pemasaran halus dan senyap.
2. Bagaimana orang kenal produk anda tapi orang tak kenal anda.
3. Bagaimana orang kenal anda dan automatik orang beli produk anda.
4. Teknik menjual secara santai.
5. Kaedah lihat, baca dan beli yang licik.

Aku sangat percaya dengan LIMA teknik diatas, korang akan rasa teruja untuk praktikkan.

Maklumat lanjut seperti berikut ;

Tarikh : 7 Julai 2015 ( Selasa )
Masa : 9.50malam ( Selepas tarawikh )
Lokasi : Tepi tasik Putrajaya
Yuran komitmen : RM133 seorang RM166 dua orang
Maybank Yusnizam 164258378946

Selepas pembayaran, sila emelkan ;

1. Nama penuh
2. Nombor handphone
3. Emel
4. Produk/servis yang anda jalankan
5. Bukti bayaran

Ke masteryus@gmail.com

Dan sebagai BONUS BERGANDA, korang akan dimasukkan dalam group whatsapp khas untuk support lanjutan.

Ini adalah sesi sangat eksklusif. Maka ianya berjalan secara Group Coaching.

Usah buang masa korang jika korang tak perlukan. Dan aku taknak buang masa aku untuk buat benda sia-sia.

Hidup untuk berfungsi bukan untuk menjadi liabiliti.

– MY –
www.PenganggurJutawan.com

image

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.