Sehari sebelum SeminarTuisyen.Com berlangsung

Share

Sehari sebelum berlangsungnya SeminarTuisyen.Com kebiasaanya saya akan berada dirumah untuk menyiapkan Fasa Terakhir sebelum berjumpa dengan bakal protege yang baru.

Keterujaan memang tak boleh dinafikan lagi. Saya amat excited untuk bertemu dengan mereka. Niat saya adalah untuk merealisasikan impian orang lain bagi memulakan tuisyen sebagai sumber pendapatan sampingan.

Saya akan kotakan janji-janji saya. Saya akan cuba bantu peserta yang hadir. Saya nak balas kepercayaan mereka yang sanggup mengambil risiko. Dan saya amat percaya, risiko yang diambil pasti akan berbaloi selepas dapat ilmu yang saya kongsikan.

Saya dulu adalah antara tutor yang banyak buang masa untuk buat kajian tuisyen, banyak habiskan duit untuk marketing yang belum nampak hasil dan saya juga banyak kali ditipu oleh ejen-ejen tuisyen yang dengan sewenangnya mempermainkan saya.

Jadi, saya tak nak lagi perkara ini berlaku kepada anda yang berada di luar sana, jika anda nak mula berjinak-jinak dengan tuisyen. Yang hadir esok memang saya menjanjikan sesuatu yang bernilai untuk anda.

Pertemuan ‘LIVE’ ini banyak manfaat yang bakal kita semua peroleh. Bawalah segala persoalan yang terbuku dihati.
InsyaAllah kita akan sama-sama membincangkannya.

Cikgu Hazar & Cikgu Ridhuan juga akan membantu. Datang jangan lupa bawa ‘PENDRIVE’ ya.

Saya amat excited nak kongsikan kepada peserta esok ‘Rahsia Ampuh‘ bagaimana saya boleh kekal dalam bidang tuisyen dengan jayanya. Juga bagaimana nak dapatkan ‘Market Tuisyen‘ dengan Kuasa Iklan yang Pantas. Bagaimana nak takluk ‘Kawasan Jajahan‘ tuisyen kita hingga pesaing lain takut dengan reputasi anda.

Semua Rahsia ini hanya di seminartuisyen.com. Selepas seminar, saya akan cuba bantu dan ‘coach’ protege hingga berjaya dapat job tuisyen.

Dan ramai lagi protege saya yang willing untuk membantu.

Seterusnya,
Saya dah bincang dengan Team ‘Good & Big Projek‘, kami perlu jumpa anda untuk brefing lanjut tentang Projek tersebut.

Anda yang telah mendaftar di blog saya http://masteryus.com/panduan-tuisyen/good-big-projek-fasa-1/ kami perlu jumpa anda. Pada Sabtu 9 Mei (esok), jam 3 petang, bertempat di IQ Bistari Learning Centre. Selepas tamatnya SeminarTuisyen.Com berlangsung.

Saya harap 27 orang yang telah memberikan nama tersebut, boleh datang ya! Saya tak paksa, tetapi saya jemput anda datang dengan tujuan Projek ini boleh berjalan dengan lancar.

Anda tahu dengan jelas apa yang perlu dilakukan. InsyaAllah Projek ini boleh pergi jauh dan berbaloi. Sila Datang Bawa ‘PENDRIVE’ atau ‘EXTERNAL HARDDISK’ untuk ambil Assignment anda.

Sila sms Cikgu Rusdi 016-4452786 dan Cikgu Amran 017-6103678 untuk kehadiran.

Selepas perjumpaan ini, semua gerak kerja hanya perlu dilakukan daripada rumah sahaja.
Pembayaran juga melalui online. Terus masuk ke akaun anda.

Oklah, saya doakan anda terus berjaya dan terhindar daripada masalah terutamanya yang melibatkan kewangan anda.

Doakan saya cergas dan sihat esok, untuk kongsikan segala Rahsia, Tips, Panduan, Trik, dan pengalaman saya kepada peserta seminartuisyen.com

Saya akan ulas dan peristiwa SeminarTuisyen.Com pada post akan datang. Terima kasih kerana sudi menyinggah blog ini.

-MY-

JOIN OUR NEWSLETTER
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Join over 3.000 visitors who are receiving our newsletter and learn how to optimize your blog for search engines, find free traffic, and monetize your website.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.
Share

Related Posts

About The Author

Add Comment