Modal RM3,000 menjadi RM10,000 guna cara sulit seorang penganggur.

Share

Assalamualaikum dan salam sayang buat semua pembaca setia yang sudi singgah di teratak buruk ini.

Baiklah post kali ini saya nak direct to the point.

Saya tersentap dan rasa terpanggil untuk buat sesuatu yang belum pernah saya buat selama ini.

Anda semua pasti tahu yang saya memang tak pernah kerja makan gaji sejak tamat di UM tahun 2005/06 dulu.

Namun sampai hari ini saya mampu hidup tanpa berharap dengan gaji bulanan.

Walaupun taklah senang macam Jack Ma (korang kenal ke?), namun bagi saya apa yang lebih penting adalah saya memiliki banyak masa berharga dengan keluarga.

Saya boleh terbang kesana sini setiap minggu, saya boleh bawa keluarga melancong setiap bulan, saya boleh bawa sesiapa sahaja mengerjakan umrah setiap tahun.

Itu semua saya dah rasa.

 

Jadi saya rasa terpanggil untuk buat sesuatu yang mampu menambah nilai kehidupan lebih ramai orang di Malaysia malah diseluruh dunia.

********************************************************

1. Kita mula dari 0 hingga mampu merubah 360 darjah putaran hidup kita selama ini.

2. Kita mula modal dari RM3,000++ hingga menjadi RM10,000++ dan terus berganda dan berganda dan berganda.

3. Kita mula membina income pasif + income aktif + side income yang boleh makan bertahun-tahun.

4. Kita pasang Mesin ATM Power. Kita nak duit, kita cucuk ATM. Ianya dari atas katil pun boleh lakukan.

5. Kita bina networking bisnes dengan golongan yang sukses dan berprofil tinggi.

 

Saya juga akan tunjukkan 3 tools ajaib yang saya guna bertahun-tahun.

1. Sistem pasang siap.

2. Sistem pemasaran automatik.

3. Sistem terima limpahan duit masuk ke bank.

*****************************************************

Saya dah sediakan MODUL KHAS yang proven sukses dan praktikal anda boleh buat.

SESI 1 : MULA BERNIAGA DENGAN APA YANG ADA DIPOKET.

1. Menjual di Facebook tanpa FBAds.
2. Menguruskan jualan di Facebook.
3. Teknik dropshipping dari rumah.

SESI 2 : KEMBANGKAN APA YANG TELAH DIMULAKAN.

1. Bagaimana membina ejen-ejen jualan yang efektif.
2. Bagaimana menguruskan jualan-jualan ejen yang agresif.
3. Bagaimana mengembangkan sayap hingga ke arena antarabangsa.

SESI 3 : BINA SALURAN AKTIF DAN PASIF INCOME.

1. Memulakan 3 saluran paip pendapatan.
2. Menguruskan aliran pendapatan yang deras.
3. Berkawan dengan orang sukses dan berprofil tinggi.

—————————————————————-

Baik kawan. Saya dah terangkan diatas apa yang bakal saya ajar kepada anda.

Saya amat hargai masa saya. Dan saya taknak buang masa anda yang taknak semua diatas.

Saya juga taknak duit anda. Tetapi saya nak komitmen anda.

Duit yang bakal anda laburkan bukan untuk saya tetapi untuk komitmen anda.

Jangan buang masa anda dan jangan buang duit anda jika anda tak mampu berikan komitmen 100% untuk lakukan perubahan.

 

Nilai masa saya dan semua yang saya tulis diatas adalah puluhan ribu ringgit.

10 orang sahaja yang layak personal coaching dengan saya dalam satu masa.

Anda wajib memenuhi 5 kriteria penting dibawah. Saya akan mula dengan kelompok kecil sebelum ianya menjadi besar.

1. Komitmen 100%.

2. Tiada alasan. Sekali alasan ada maaf. Dua kali alasan saya batalkan terus.

3. Buat task yang saya berikan. Ianya tak susah dan tak mudah. Anda pasti boleh buat sepertimana saya mampu buat.

4. Saya akan jumpa maksima 3 kali dan selebihnya menerusi telekomunikasi.

5. Konsisten dan sabar tahap maksima.

****************************************************

Yuran Komitmen GOLD : RM 597
Saya bagi FREE 2 buku + 2 ebook praktikal.

Yuran Komitmen DIAMOND : RM 997
Saya bagi FREE 5 buku + 7 ebook praktikal + eksklusif dinner.

Sila masukkan RM 597 atau RM 997 ke

Maybank 564137105888 ( Yusnizam Mohamad Yusoff )

Selepas bayaran dibuat, sila ;

1. Emelkan
** Nama penuh
** Emel (bagus jika ada gmail)
** Nombor handphone (ada whatsapp)
** Pekerjaan
** Bukti bayaran ke masteryus@gmail.com

2. Tulis di tajuk emel ‘Komitmen GOLD/DIAMOND’.

******************************************************

Dan saya akan terus masukkan anda dalam group whatsapp eksklusif.

 

Saya akan tunjukkan step by step bagaimana semua ini boleh berlaku. Anda perlu komit laksanakan apa step yang saya ajarkan. Selebihnya kita hanya
bersabar dan tawakal dengan usaha smart tersebut.

Ianya praktikal, semua orang boleh lakukan.

Saya serius, anda juga perlu serius.

Saya ulang, saya taknak duit anda tetapi saya nak 100% komitmen anda.

Selama saya menganggur, saya tak makan duit orang dengan cara menipu.

Saya ada cara saya sendiri bagaimana buat xxxxx ringgit dengan cara seorang penganggur.

Saya bertanggungjawab dengan apa yang saya ajar, namun saya tak bertanggungjawab dengan apa yang anda faham dan praktiskan.

Maaf, usah tanya saya dengan bermacam-macam soalan.

Saya tak akan layan. Saya akan layan kepada anda yang komit dan pantas bertindak.

Maaf, ini juga tiada kaitan dengan SCK, MLM, Insuran, Forex, Saham dan yang sekutu dengannya.

Ini semua adalah 100% teknik proven gaya penganggur.

Saya ulang, ianya 100% dari pengalaman saya sendiri sebagai seorang yang tak pernah kerja makan gaji.

Ianya 100% teknik sulit si Penganggur Jalanan! =)

 

 

– Master Yus –

www.MasterYus.com

 

Apabila tahu cara yang betul akan membuahkan hasil yang lumayan.

Apabila anda tahu cara yang betul akan membuahkan hasil yang lumayan.

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.