Mega Projek tertutup dan masyuk 2014.

Share

Assalamualaikum dan salam hormat kepada pembaca semua.

Dah berhabuk juga teratak buruk saya ini ya. Sungguhpun
buruk dan berhabuk ianya tetap memberi manfaat kepada
sesiapa sahaja yang singgah di teratak ini kan?

Suka saya nak bagi alasan macam ramai kawan-kawan
saya diluar sana.

Dengan kesibukan saya beronok-ronok setiap bulan
ke luar negara menjadi penyebab blog ini tidak
rajin di update.

Alasan je semua tu kan?
( Sambil letak dua tangan atas bahu ).

Walau apa pun, penulisan saya sejak beberapa
tahun dahulu tetap tersimpan rapi dalam blog ini.

Anda boleh baca berulang kali dan share info dalamnya
kepada lebih ramai orang diluar sana. Inilah je pun
pelaburan saya disana nanti.

Ya kawan, tahun 2014 ini saya banyak mengambil
pendekatan secara belakang tabir. Wong jowo ngomong
is Silent Worker.

Banyak lah projek-projek tertutup yang saya buat
secara senyap-senyap. Ada sebab kenapa saya banyak
senyap tahun ini.

Ye lah kang kecoh-kecoh dan tak jadi malu lah saya kan???

Apa pun saya masih aktif di Facebook, masih juga hadir
ke mana-mana seminar diluar sana dan masih lagi boleh
ajak lepak kedai mamak.

Seminar-seminar saya pun saya jarang ada. Sebab paling
jelas, saya dah ada tim elit yang ‘run’ seminar-seminar
saya itu.

Inilah pentingnya kerjasama. Apa nak susah, untung bahagi
sama rata. Untung banyak share banyak, untung sikit share
lah sorang sikit. Tak usah nak rebut-rebut.

Ada yang nak join tim elit saya?

Kita run projek sama-sama. Kita educate orang diluar
sana sama-sama.

Boleh emelkan profail, portfolio, facebook, resume
anda ke masteryus@gmail.com

Mana tahu ada yang saya berkenan. Dan saya akan terus
hubungi anda.

Ini sahaja coretan saya buat kali ini.

Hidup kena cool dan Be$h! =)

-MY-
www.MasterYus.com

 

karambunai sabah

karambunai sabah

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.