Investor & Trader Day ( IntraDay )

Share

Investor & Trader Day ( IntraDay ) adalah program sehari yang akan mengupas beberapa kaedah dan strategi menjadi seorang pelabur dan pedagang yang berjaya di Bursa Malaysia.

IntraDay yang bakal berlangsung pada 13 Februari 2016 bertempat di Traders Lounge menampilkan empat orang trainer iaitu Tuan Nik Ihsan, Oppa, Kak Adibah Musa dan Master Yus ( uittttt cam kenal je yang last tu ).

Aku pun tak sangka dipilih untuk sebaris dengan mereka yang ‘Certified’ dalam bidang Teknikal Analisis. Siapalah aku?

Namun aku tetap berani menyahut cabaran untuk berkongsi jatuh bangun aku dalam berdagang di Bursa Malaysia.

Dengan yuran komitmen serendah RM99 seorang, aku percaya siapa yang hadir pada 13 Februari 2016 nanti bakal belajar banyak perkara daripada mereka.

Jika korang selama ni dah usha aku trade, so ni lah masanya. Tak rugi pun. Ajak kawan-kawan lagi bagus.

Caranya mudah. Layari dan daftar di www.9equity.com.my

Ok geng, kita jumpa nanti ya. Ingat 13 Februari 2016!

– MY –
#Momentum Trader

image

image

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.