Ilmu Pelaburan Emas dan Wabak Influenza A H1N1

Share

Hari ini saya sedang fokus dengan beberapa kerja rumah yang perlu saya utamakan. Sebenarnya agak lama juga saya hendak menyiapkan kerja ini disebabkan beberapa perkara yang saya terpaksa uruskan dalam keadaan serentak. Inilah lumrah kehidupan, perlu pandai menguruskan masa dengan sebaik-baiknya. Tak perlulah saya nak beritahu apa kerja yang sedang saya usahakan ini. Ini kerana ‘Sangat Banyak’ kerja yang sedang dalam perancangan saya. Hanya ‘Diari Setia’ sahaja yang tahu :-)

Sambil buat-buat kerja ini, ada rakan online saya yang emel saya sesuatu ilmu yang cukup bermanfaat iaitu berkenaan dengan penularan wabak Selsema Babi aka Influenza A H1N1. Saya dah naik muak dengan wabak ini, tetapi bila difikirkan semula, ada pentingnya juga untuk tahu mengenainya. Jadi saya pun download ‘PERCUMA’ laporan tersebut disini: http://www.tipsihat.com/index.php?ref=my

Anda boleh klik juga di gambar ini :

Asal usul, cara menghindarkannya dan ayat-ayat yang boleh kita baca untuk menjauhkan daripada wabak ini. Sangat bermanfaat untuk kita semua. Download sekarang dan selepas itu, bacalah!

Semalam saya belek-belek semula satu ebook yang saya beli bulan lepas iaitu tentang Pelaburan Emas. Ebook ini telah ditulis oleh 3 orang yang arif dan berpengalaman dalam bidang tersebut iaitu En Hafiz, En Jamal dan Otai Pelaburan Emas En Syukor Hashim. Apa yang boleh saya katakan adalah, sungguh bernilai ilmu tersebut. Dan saya berkata pada diri saya “Kenapa Ilmu Yang Wajib Diketahui Ini Tidak Diberitahu 10 Tahun Yang Lalu?”.

Saya pernah ke Public Bank (masa sebelum ke Bangkok untuk top up Debit Card), dan saya tanya kakak kaunter tentang akaun ‘Gold Investment’. Dia tanya saya, “Kenapa hari ini ramai sangat orang bertanya tentang Gold Investment ek?”. Saya jawab “saya tahu berkenaan ini pun melalui internet”. Jadi saya dapatkan segala info mengenainya. Ya, banyak juga info yang saya tahu selepas bersembang seketika dengan kakak tu. Rupa-rupanya beliau juga merupakan seorang pemegang akaun tersebut sejak tahun lepas lagi. Pada waktu tu beliau beli dengan harga RM80++ sahaja. Dan kini harganya telah mencecah RM110++. Woww…harga emas sedang naik. Rugi jika tak bertindak untuk pelaburan.

Saya rasa jika saya nak ceritakan disini agak panjang kandungan Ebook Rahsia Emas ini. Dan saya merasakan ‘Amat Rugi’ jika anda tidak mendapatkan info mengenainya. Kerana sungguh bermanfaat untuk pengetahuan am anda. Rupa-rupanya ramai lagi antara kita yang masih jahil tentang pelaburan emas ini. Alangkah indahnya hidup ini, jika kita tahu tentang pelaburan ini beberapa tahun yang lepas semasa harga emas rendah.

Sekiranya anda nak dapatkan lanjut tentang ilmu pelaburan yang ‘Wajib’ anda tahu ini, dapatkan disini : http://www.rahsiaemas.com/index.php?ref=1

Boleh juga klik di sini:

Dengan hanya bermodalkan beberapa ringgit, satu garapan ilmu yang amat berguna dalam pelaburan dapat saya nikmati. Memang tak pernah rugi. Dan saya kini sedang menuju ke arah pelaburan tersebut. psstt..jika ASB mudah dan pulangan sikit. Lagipun dah ramai orang tahu. Tapi bagi ilmu pelaburan emas, jika kena gaya boleh untung besar maaa..Ilmu ini yang kita nak, betul tak?

Tunggu! Saya nak berikan ‘Hadiah Percuma’ kepada anda. Jika anda membeli Ebook diatas dengan klik di imej tersebut, saya akan berikan Ebook Panduan Pengurusan Kewangan bertajuk ‘9 Sebab Anda Gagal Jadi Kaya‘. Sungguh bermanfaat untuk anda hindarkan diri daripada Penyebab Gagal Menjadi Kaya.

Saya rasa banyak betul saya nak beri percuma kepada anda. Ini tanda penghargaan saya kepada anda yang selalu melawat blog ini. Ye la kadang-kadang bila kita singgah ke rumah kawan-kawan, ada je yang dia nak bagi kita bawa balik rumah, betul tak?

Semoga ianya bermanfaat untuk anda. Saya hanya kongsikan kepada anda hal/perkara yang saya rasakan bermanfaat sahaja. Saya tak nak anda membazirkan duit dengan mendapatkan ilmu yang sia-sia. Selamat maju jaya untuk anda!

Share

Related Posts

About The Author

9 Comments

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.