Hupseng si pembekal biskut fresh breakout 52 weeks high.

Share

** Selamat Hari Raya!! **

Aik kenapa uols baca posting ni sambil senyum? Ooohhhh… mesti korang dah raya lebih awal kan?

Tahniah lah buat korang yang buat popit besau. Bila ada elmu dan pengalaman sangat besh kan? Raya sakan lah korang tahun ni. Untung mak ayah adik kakak korang dapat duit raya besau tahun ni.

Pasti guru-guru sangat gumbira melihat uols buat popit. Kipidap!

Kepada yang dah pulang beraya tu, pakcik sekeluarga doakan semoga selamat sampai. Raya nanti jika ada nak buat makan-makan tu, jemput lah kekami ni. Bab makan memang kitorang jarang tolak =)

Ni pakcik nak belanja satu kaunter yang sangat seksi dari kaca mata pakcik yang rabun ni.

FA korang boleh terus kelik www.hupseng.com

TA memang fresh breakout 52 weeks high dengan volume yang umpph. Letak dalam peberet korang dah perhatikan pergerakannya. Perhati je tau! =)

Jika naik bagitahu kawan, jika turun bagitahu pakcik ya!

Alamaaakkkkkk….. =)

– Master Yus​ –

hupseng fbo

 

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.