‘Group Mentoring’ bagaimana menjadi pelabur saham berjaya di Bursa Malaysia.

Share

Assalamualaikum dan salam bahagia pembaca setia blog MasterYus.com ni.

Buat pertama kali dalam sejarah hidup saya untuk buat ‘Group Mentoring 5 Cara Mudah Mula Melabur Saham di Bursa Malaysia’.

Ini semua sempena sokongan yang tak pernah putus terhadap www.MasterYus.com yang telah bertapak sejak tahun 2009 lagi.

Group Mentoring ini saya fokuskan kepada 2 perkara.
Pertama, bagaimana untuk mula melabur saham di Bursa Malaysia. 

Bagaimana nak buka akaun saham. 

Broker mana nak pilih. 

Berapa modal nak mula. 

Bagaimana nak beli dan jual saham.

Jika selama ini korang dah kerja bertahun-tahun tapi hanya simpan duit kat dot dot dot…. dan bagi pulangan xx% jer setahun, so itu kesiannn …

Atau korang letak duit kat satu tempat lain dan cepat jer duit tu habis. Itu semua penat.

Sebab korang boleh tingkatkan angka tersebut hingga mencapai 10% – 30% setahun daripada pelaburan saham.

Kedua, bagaimana anda boleh upgrade diri daripada seorang pelabur kepada pedagang saham yang tegar di Bursa Malaysia. 

Bab ni kena makan masa sikit. Ianya tak semudah ABC. 

Sebab ianya perlukan komitmen yang tinggi untuk konsisten belajar dan belajar sampai sukses.

Bagaimana nak pilih saham yang bagus. 

Bila masa yang sesuai yang nak beli. 

Berapa banyak nak beli. 

Bila masa yang ngam untuk jual.

 

Saya akan guide dan ajar anda step by step hingga anda tahu camna nak beli sendiri dan jual saham di Bursa Malaysia.

Yuran komitmen : RM 5,000 seorang.

Sempena promosi awal tahun 2017, saya nak bagi ‘Special Price’ untuk batch yang pertama.

Yuran : RM3,000 (seorang) untuk 5 orang pertama sahaja!

Anda jimat RM2,000 wowow…

Tapi saya rasa nak bagi lagi ‘Special Tak Masuk Akal’ untuk anda yang seriyus.

Yuran : RM1,500 (seorang) untuk 5 orang pertama sahaja!

Total anda JIMAT sebanyak RM3,500 wohohoho …

5 orang yang seriyus, sila folo 3 step mudah ni ;

1. Buat bayaran RM1,500 ke Maybank 564137105888 ( Yusnizam Mohamad Yusoff ).

2. Selepas bayaran dibuat, sila emelkan nama penuh, nombor handphone, emel dan bukti bayaran ke admin@masteryus.com

3. Selepas pengesahan, saya akan tetapkan tarikh dan lokasi perjumpaan kita.

Untuk pengetahuan pembaca sekalian, ramai yang telah mula melabur di Bursa Malaysia. 

Dan ramai juga yang telah berjaya peroleh pulangan yang sangat bagus dalam pelaburan saham.

Boleh tengok bukti-bukti dibawah. 

Jika korang masih ragu, jangan buang masa ambil tahu. 

Teruskan dengan kerja korang sekarang.
Saya taknak buang masa bantu mereka yang taknak berubah. 

Saya taknak bazir masa paksa orang berubah.

Saya tak perlu tu semua.

Ini adalah Group Mentoring Eksklusif yang pertama kali saya buat sejak 2012 saya terlibat sebagai pelabur saham tegar di Bursa Malaysia.

Saya akan berikan yang terbaik untuk anda.

Dan pastinya saya ingin melihat lebih ramai lagi yang berjaya dalam pelaburan saham dan seterusnya menjayakan lebih ramai lagi orang di Malaysia. 

– Master Yus –

www.MasterYus.com

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.