FB PAGE 5 LIKES Tarik Sales Tanpa FBAds.

Share

​’PAGE BARU 5 LIKES ORDER DAH MULA MASYUK’.

Page ni aku baru je create. Buat service dot dot dot (nanti korang tahu juga). 

Kalau korang perasan (yang folo posting dari masa ke masa), aku ada bagitahu pasal page ni. Cer skrol balik sampai kebawah. Jumpa punya. 

Service ni aku tak pernah buat. Langsung takder pengalaman buat. Tapi aku nampak peluang service ni sangat tinggi permintaan. Dan tak ramai yang sanggup nak buat.

Aku just nak tunjuk bahawa ;

1. Tanpa LIKE yang banyak, boleh tarik sales. Tanpa FBADS pun boleh close deal. 

2. Banyak peluang bisnes boleh buat. Paling besh tak perlu keluar modal sampai RM1,000 pun. (Tapi kena keluar modal pergi belajar laa).

3. Nak start bisnes, tengok pada permintaan. Jangan syok sendiri.

4. Berani bertindak. Buat dulu kemudian ejas. Buat sampai jadi hasil. Buat sampai client puas hati dan ambil service lagi lagi lagi.

5. Dengan ilmu pemasaran yang betul, jual apa pun orang beli, service apa pun orang cari.

Yer tak semua produk boleh buat camni. Tak semua service boleh hot camni. 

Kena cepat hidu peluang. Kena bijak tengok permintaan. Kena rajin buat kajian.

Jangan sombong untuk bertanya. Jangan malas untuk belajar. Jangan goyang kaki panggil duit mari.

Mulanya aku malas nak show off benda ni. Tapi disebabkan misi aku sangat jelas untuk berbakti kepada friendlist, maka aku SUKER nak share dan share benda yang bagus. 

Korang pun jika SUKER apa yang aku share ni so silalah LIKE dan share kat wall korang. Atleast ada juga pahala tersebar (jika rasa baik lah). 

Kalau korang tak SUKER, silalah komen bagi aku SUKER untuk terus berkongsi!

Adiosss amigosss…

– MY –

www.facebook.com/MasterYusFan

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.