Dividen dari IPO Boustead Plantation

Share

Pada 26 Jun 2014 yang lalu, IPO Boustead Plantation di’listing’kan di papan utama Bursa Malaysia. Aku ada lah dapat sikit masa apply thru MITI. Taklah banyak mana pun.

Dulu boleh la dapat ratus ribu unit. Kali ini dapat puluh ribu unit pun dah kira Alhamdulillah.

Apa yang aku teruja, simpan tak sampai 6 bulan dah terima dividen pertama. Aku kira guna teknik aku sendiri, dapatlah hampir 10%.

Boleh lah kan, siapa nak bagi?

Simpan kat xxxxx pun belum tentu dapat dividen banyak tu.

Aku cadangkan korang yang baca blog aku ni, usha-usha lah cara bagaimana nak beranakkan duit dengan cara paling besh.

Ada banyak buku-buku saham di MPH. Pergi cari dan beli. Dah habis baca buku, pergi cari guru pula.

Nak mudah order je buku-buku saham dari page facebook BukuMudahnyaPelaburanSaham

Tunggu lagi post aku tentang saham ya!

Aku doakan korang kaya raya dan berjaya dari pelaburan saham.

-MY-
www.MasterYus.com

image

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.