DAPAT RM50 HANYA SHARE STATUS DI FACEBOOK.

Share

​’DAPAT RM50 HANYA SHARE DI FACEBOOK’.
Bulan lepas pokcik ada share satu posting bagaimana dapat RM18 hanya share status di facebook. 
Bulan ni bakal dapat RM50 pula (belum masuk akaun pun) sebab baru verified.
Alahai…bagi korang apa lah sangat RM50 kan. Bukan RM500 bukan RM5000 pun. Tu yang korang tak pandang RM50.
Tapi point pokcik, bukan pasal RM50 tu je. Point yang sebenar, bagaimana dapat RM18 dan dapat lagi RM50. Kenaikan 3 kali ganda. 
Nampaaaaakkkkkkkk……
Bagaimana nak dapat macam ni? Sila folo 6 langkah mudah ni.
1. Tinggalkan EMEL korang di ruangan komen. Pokcik akan berikan ‘LINK WEBSITE’ ni ke emel anda. 
2. Cek INBOX emel korang. Jika takda kat inbox, cer tengok kat SPAM/JUNK. 
3. Kat tajuk emel tu korang akan nampak nama YUSNIZAM. Buka emel tu dan klik link yang diberikan.
4. REGISTER dan mula share status di wall facebook korang.
5. UPDATE dan lihat bagaimana korang boleh terima RM seperti dibawah.
6. Sila tag kawan korang yang perlukan. Dan sila SHARE juga posting ni di wall facebook anda jika bermanfaat. 
Pokcik doakan korang dapat RM1 pertama hanya share posting di wall FB. 
www.facebook.com/MasterYusFan

Share

Related Posts

About The Author

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.