Apa boleh buat dengan RM300,000?

Share

Ni kes ke berapa entah aku dah tak ingat.

Tapi masih lagi ada yang nak hulur duit suruh aku trade.

Untuk pengetahuan rakyat Malaysia, aku trade saham untuk diri sendiri je. Tunggu aku dapat lesen besar nanti baru aku boleh tradekan untuk korang.

Hello kawan-kawan FB yang budiman. Pergilah belajar dari guru yang proven. Peruntukkan 10% duit korang untuk belajar. Belajar tanpa cepat give up. Belajar dan praktis atleast 1 tahun konsisten.

Malas nak belajar dengan guru, korang boleh belajar dari internet dan buku. Boleh dapatkan di www.facebook.com/BukuMudahnyaPelaburanSaham

Cuma tak sama belajar dari buku dengan berdepan guru. Itu pilihan korang.

Dah masuk 3 tahun aku non stop belajar pasal saham ni. Memang selama ni aku jenis low profile. Trade geli-geli atas katil je. Dah boring atas katil, trade lepak tepi pool. Bosan tepi pool aku cari tasik.

Kat mana sahaja aku boleh trade. Ikut remote control hati aku la. Lebih 50 juta saham yang aku dah trade. Ada untung ada rugi.

At last aku masih bertahan sampai saat ini.

Ya kalau aku mata duitan, dah lama aku songlap duit sebanyak 300k ni. Cuma aku nak tengok bangsa aku sendiri bijak dalam menguruskan duit sendiri.

Aku teringin nak tengok bangsa aku boleh generate income pasif sendiri dari mana sahaja. Seronok beb.

Jadikan post ini sebagai pengajaran. Duit aku risiko aku amanah aku semua tu aku punya. Usah biarkan orang lain yang tanggung. Semua kita yang tanggung beb.

#masteryus
#sahamdihatiku
www.MasterYus.com
www.facebook.com/MasterYusFan

Share

Related Posts

About The Author

One Response

Add Comment

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.